Každý správný kuchařka nebo kuchařka určitě ví, že bez kvalitního náčiní se dělá velmi těžko. Nože musí být ostré pánve teflonové, aby se nic nepřichytávalo. Novinkou na trhu jsou keramické nože, které mají mít vynikající vlastnosti. Nemají kazit chuť potravin a při krájení zeleniny a ovoce neodebírají vitamíny. Jsou ale stále o něo dražší než klasické ocelové nože. Jejich čepel se nesmí brousit doma a pro přebroušení je potřeba je zasílat do specializovaného servisu. pánev je další důležitou součástí vaření, vzhledem k tomu, jak mnoho lidé poznalo, je nekvalitní pánev zabijákem dobrého jídla, pokud se na ni vše přichytává. Pokud už máme uvařeno, asi jídlo samotné a zážitek z něj by neměl být kažen nekvalitními příbory, a tupými noži, kterými pižláme měkoučké maso. Proto vybavení kuchyně nepodceňujte, pokud si chce užít jak vaření, tak i jídlo samotné.
Leave a Reply
You must be logged in to post a comment.